Fremgangsmåde Rub:
Bland eller blend ingredienserne meget godt sammen og masser det grundigt ind i kødet.
Kom kødet i en frostpost og sug luften ud, eller pak den ind i wrap og stil det på køl.
Du kan sagtens lade kødet ligge natten over, hvis du ønsker en kraftigere marinering. Ellers skal det ligge i minimum 1 time i køleskabet.
Fremgangsmåde Svinekoteletter:
Opvarm en 2/3 grillstarter.
Hæld kullene i den ene side af grillen og placer en drypbakke i den anden side. Fjern folien fra røgbakken og placer den direkte oven på kullene.
Læg koteletterne på risten over drypbakken.
Sæt låget på grillen. Når det begynder, at ryge lukkes spjældet 2/3 i.
Lad koteletterne røge i 10 minutter, hvorefter de gives direkte varme i ca. 1 – 2 minutter. Kernetemperaturen skal være omkring 74 grader.
Server dem evt. med lidt coleslaw til.