Rub 7 - "Lakridsrub" - God til Oksekød

Udskriv opskrift

Ingredienser:

2 tsk. Lakridspulver
1 tsk tørret Oregano
1 tsk tørret Timian
½ tsk Hvidløgspulver
½ tsk Løgpulver
1 tsk Colman´s sennepspulver
1 tsk Koriander
½ tsk Chilipulver (kan udelades såfremt man ikke ønsker, at rubben bliver for stærk).
3 tsk Salt
3 tsk Peber

Lakridssmagen kan godt være lidt dominerende og man kan derfor vælge at reducerer mængden af lakridspulver.

Tips: Vi anbefaler røgsmuld bakke No. 2/Marsk eller No. 5/Lynghede sammen med oksekød til denne rub.

Fremgangsmåde:

Bland alle rub ingredienser sammen.

Hæld det f.eks. i en kaffekværn, Bamix blender eller en morter og få det kværnet og blandet godt sammen. 

Masser rubben ind i kødet og lad det stå i minimum 24 timer i en frost pose, hvor luften suges ud eller pak den ind i husholdningsfilm.