Antipasti

Udskriv opskrift

Til 4 personer

Ingredienser:

Røgbakke No. 3/Skovbund
1 rød peber.
1 gul peber.
1 squash.
1 aubergine.
Olivenolie.

Fremgangsmåde:

Opvarm en 2/3 grillstarter.

I mellemtiden skæres squashen og auberginen i skiver på langs.

Når kullene er klar hældes de i den ene side af grillen.
Placer en drypbakke i den anden side.

Grill nu peberne over direkte varme til de er sorte. Læg dem i den frysepose, som kommes på køl i 5 minutter, hvorefter skindet fjernes. Del dem og skrab kernerne ud.

Læg dem tilbage på grillen over drypbakken.

Del dem i 3 – 4 fire mindre stykker ved, at skære dem på skrå.

Grill squash og aubergine skriverne over direkte varme til de får grill-striber, de skal ikke have mere end ca. ½ - 1 minut.

 

Fjern folien fra røgbakken og placer den direkte oven på kullene.

Placer peber-, squash- og aubergineskiverne over drypbakken.

Sæt låget på grillen. Når det begynder, at ryge lukkes spjældet 2/3 i.

Lad grøntsagerne røge i 10 minutter, hvorefter de skæres på skrå i mindre stykker.

Vend dem i lidt olivenolie og citron og drys evt. med lidt frisk hakket oregano.

 

Server dem som tilbehør eller til Vadehavs Tapas.