En vestjysk succeshistorie

Smoke It All er en underafdeling af den velrenommerede og økonomisk solide virksomhed Dansk Træmel i Esbjerg. Her har vi siden 1994 med stor succes leveret træprodukter i højeste kvalitet til bl.a. pelsberedning, biobrændsel, strøelse og professionelle røgerier i hele verden.

Vores store knowhow og topmoderne produktionsapparat er din garanti for, at vi altid leverer ensartet høj kvalitet. Og at vi leverer i de ønskede mængder – til tiden. Samtidig er produktionen fra ende til anden præget af vores kompromisløse holdning til miljø og bæredygtighed. Det betyder bl.a., at vores røgsmuld er det tætteste, du kan komme på et økologisk produkt (økologimærket findes ikke i kategorien).

De vestjyske rødder fornægter sig i øvrigt ikke i produktet. Når vi sammensætter de særlige krydderiblandinger, sker det eksempelvis med blikket (og smagsløgene) rettet mod den nye trend, der under temaet ”Madlandet i vest” har bragt Vestjylland på det gastronomiske verdenskort som Danmarks spisekammer. Af samme grund er flere af Smoke It All-varianterne navngivet efter den vestjyske natur, fx ”Vadehav”, ”Marsk” og ”Lynghede”.