Sampak

Giv dine kunder mere smag og nye oplevelser med i pakken

God mad handler om mere end smag. Det handler om forbrugerens samlede oplevelse af at købe, tilberede og spise en fødevare. Derfor er røgsmuld en perfekt mulighed for at skabe større kundeoplevelser – og mere værdi.

Med ægte røgsmuld fra Smoke It All kan du differentiere dig fra konkurrenterne og give dine kunder helt nye oplevelser for både øjet, duftesansen og smagsløgene. Oplevelser, du også selv kan mærke. På bundlinjen.

Private label eller co-branding

Dine muligheder for at lave en storsælgende sampak af røgsmuld og fødevarer er utallige – og fleksible. Både når det gælder smag (krydderiblanding), emballage og branding. Vi indgår gerne i en stærk co-branding, hvor du høster synergierne fra vores effektive forbrugermarkedsføring. Du kan også få dine røgsmuldsblandinger leveret som private label. Eller vi kan levere røgsmuldet som neutralt produkt efter ønske.

Giv forbrugeren en succes

Du kan frit vælge mellem vores eksisterende smagsvarianter, der dækker enhver type fødevare. Vi mikser også gerne din egen specialblanding efter ønske. Røgsmuldet kan leveres i poser, der tåler at blive vakuumpakket sammen med dine fødevarer, eller du kan få smuldet leveret i færdige foliebakker lige til at sætte på grillen. I begge tilfælde er nøglen til succes og genkøb hos forbrugerne den helt rigtige vejledning i form af tekst, fotos og/eller QR-kode til vores korte ”sådan gør du”-film. Filmen findes i både en Smoke It All-brandet og en neutral version og kan frit bruges i din forbrugerinformation, fx integreret på jeres egen hjemmeside med tilhørende QR-kode, så du får mulighed for at inspirere forbrugerne med yderligere produkter og tilbud.