T-Bone Steak

Udskriv opskrift

Til 4 personer

Ingredienser:

1 T-Bone af min. 300 – 500 g pr. person

Groft salt og peber

En bakke røgsmuld no. No. 2 Marsk eller No. 5 Lynghede. 

Fremgangsmåde:

Salt T-bone steakene et par timer i forvejen.

Sæt en grillstarter over der er 2/3 fyldt.

Hæld kullene i den ene side af grillen og sæt en drypbakke i den anden side.

Fjern folien fra røgbakken og placer den direkte oven på kullene.

Placer T-bonen på risten over drypbakken.

Sæt låget på grillen. Når det begynder, at ryge lukkes spjældet ½ i.

Når det har røget i 10 minutter fjernes røgbakken.

Steg T-bonen direkte af 1 – 2 minutter på hver side.

Kernetemperaturen skal være på 55 grader for rød.

Tilberedningstid 12 – 15 minutter.