Rub 3 - God til Pulled Pork, Riben, Svinekød.

Udskriv opskrift

Ingredienser:

2 tsk chile chipotle eller chili pulver

2 tsk paprika røget

1 tsk rosen paprika

1 tsk tørret oregano

2 tsk tørret timian

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk rørsukker

2 tsk colman´s sennepspulver

1 tsk spidskommen

3 tsk salt

3 tsk peber

Tips: Vi anbefaler røgsmuld bakke No. 1/Vadehav eller No. 3/Skovbund sammen med svinekød til denne rub.

Fremgangsmåde:

Bland eller blend ingredienserne meget godt sammen og masser det grundigt ind i kødet. 

Kom kødet i en frostpose og sug luften ud, eller pak den ind i wrap og stil det på køl.

Pulled Pork skal helst trække i min. 24 timer.
Andet kød skal ligge natten over, hvis du ønsker en kraftigere marinering.
Ellers minimum 1 time i køleskabet.