Kammusling i seranoskinke med spæde salater og frisk dilddressing

Udskriv opskrift

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 1 kammusling pr. person.
  • En bakke røgsmuld No. 9 Gadekær
  • 1 skive serranoskinke pr. person.
  • Forskellige salatblade.
  • Skyr.
  • 1 bundt forårsløg.
  • 1 bundt dild.
  • Citronsaft.
  • Dijonsennep.
  • Brød.
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde:

Kammuslingerne:
Kammuslingerne pakkes ind i serranoskinken. Sæt dem på en grillbakke. Når kullene er klar og fordelt i begge sider, placeres røgbakken i den ene side direkte oven på kullene.  Placer grillbakken midt på risten. Luk låget og vent til det ryger. Luk spjældet næsten helt i. Lad kummuslingerne røge i 7 – 10 minutter. 

Dilddressing:
Bland skyr, fint hakket dild, citronsaft, dijonsennep, salt og peber. Smag evt. til med yderligere citronsaft, sennep, salt og peber.

Salat:
Vend salaten i lidt olivenolie, salt og peber.

Brød:
Skær brødet i passende skiver, gerne lidt skråt og rist det på grillen.