Butternut Salat

Udskriv opskrift

Til 4 personer personer

Ingredienser:

1 butternut
½ knoldselleri
½ glaskål
1 rødløg
1 dåse kidney bønner
¼ dl Olivenolie
Saften fra en lime
En fint hakket chili.

Fremgangsmåde:

Sæt en 2/3 grillstarter over.


Bland olivenolien og limesaften. Skær butternut, knoldselleri og glaskål i tern, som vendes i dressingen. Hæld det i en grøntsagsbakke.

Hæld kullene i den ene side af grillen og en drypbakke i den anden side. Sæt grillbakken over drypbakken.

Lad rodfrugterne og butternutten bage i ca. 35 – 45 minutter til de er møre. Såfremt man bruger en ovn bages de ved 35 – 45 minutter ved 180 grader.

Hæld dem i et fad og drys fint hakket rødløg og kidney bønner.